Öppen scen i Skarpnäcks Kulturhus

På fredagskvällen den 6 oktober är det öppen scen i Skarpnäcks kulturhus med poesi, musik och dans. Alla som vill framföra något artistiskt är välkomna, hälsar arrangörerna. Det blir också folkkök, med gratis mat.

Kulturhuset öppnar upp sin stora scen för den som vill ta plats. En pianist finns på plats för den som vill ha ackompanjemang, ta bara med ackord eller noter, skriver Kulturhuset i arrangemangets eventinformation på Facebook. Kvällen avslutas sedan med jam, berättar Caroline Pehrson som är ansvarig för arrangemanget och som tycker att vi ska ta med instrument och familj och komma över.

– Ja! Kom! Ta med familjen och alla vänner och kom och lyssna. Kaféet är öppet och under arrangemanget kommer också Folkköket att servera gratis vegetarisk soppa och bröd. Inträdet är fritt, alla är välkomna.

Vad bjuder scenprogrammet på ikväll?

– Jag har inte riktigt satt ihop en låtordning eller så ännu, men det blir musik, dans, poesi och lite av varje. Det är i stort sett fullt på scen, men det finns alltid plats för mer, om någon är sugen på att föreslå något. Och alla är välkomna, både amatörer och proffs! Det går faktiskt också bra att dyka upp och anmäla sig på plats, i den mån det finns utrymme.

– Men tänk på att dörrarna till Kulturhuset alltid blir låsta klockan sju, så kommer ni senare än så måste ni kanske knacka på fönstren till salen, eller ringa upp.

 

Redaktionen
2017-10-06 kl 17:00
redaktion@skarpnacksnyheter.se

Relaterat

Öppen scen i Skarpnäcks Kulturhus, fredag 6/10 2017 (öppnas i nytt fönster)