Utgivning med fördröjning

""
Vinter i Skarpnäck. Snön blev kortvarig, men kommer snart tillbaka. Foto © Aminata Grut.

Kära läsare. Som ni kanske har förstått är vi inte någon stor redaktion. När vår chefredaktör nu tillfälligt jobbar för ett annat mediehus (TV4 och C More) har vår utgivning därför blivit lite ofrivilligt fördröjd. Vi hoppas att snart kunna vara igång igen och att ni har tålamod med oss. 

Vi försöker se till att både vårt Twitterflöde och Facebookflöde är uppdaterat med aktuella postningar, av nyheter från andra medier som handlar om Skarpnäck eller vars innehåll berör Skarpnäck på olika sätt. Så om ni inte redan följer oss där, börja gärna göra det för uppdaterad info och nyheter. Ni hittar länkarna högst upp på sidan.

Ett löfte tänker vi hålla och det är att om det inträffar någon allvarligare händelse i Skarpnäck eller närområdet så försöker vi publicera om det och berätta om händelseutvecklingen i den mån vi kan. Under helger är det alltid svårt att få uppdaterad info från polis och räddningstjänst, men större händelser brukar så gott som alltid uppdateras på polisens hemsida. Och då kan vi informera.

Vårt erbjudande om att skriva debattartiklar eller krönikor står också kvar. Hör alltså av er om ni som läsare har idéer eller tankar kring något ni skulle vilja skriva om, som berör Skarpnäck.

Tack för att ni läser Skarpnäcks Nyheter och på snart återseende!

Redaktionen
Fredag 24/11 2017, kl 19:27