Försvunna kvinnan återfunnen

""
foto @ Aminata Grut

LOKALT • Den kvinna från Skarpnäck som polisen letade efter under natten mot söndagen den 1 oktober har återfunnits. Hon hittades tidigt under morgonen på Järlaleden i Nacka och kunde köras hem, i gott skick i förhållande till omständigheterna, skriver polisen på Facebook.

Det var på lördagkvällen som kvinnan anmäldes försvunnen. Polisen sökte under natten efter henne med hjälp av helikopter i området runt Kärrtorp, Bagarmossen och Skarpnäck utan framgång. När polishelikopter flyger över bostadsområdena är det många boende som vaknar och blir oroliga, vilket också märktes i sociala flöden. I ett Facebookinlägg senare under natten bad Globens lokalpolisstyrka också allmänheten om hjälp med att hitta den försvunna kvinnan och lämnade ett signalement. Inlägget delades flitigt i sociala medier, men är nu alltså borttaget, efter att kvinnan tidigt på morgonen slutligen alltså hittats och skjutsats hem, skriver globenstyrkans gruppchef på Facebook.

”Nattens sökinsats hade avslutats i avvaktan på morgondagens vidtagande sökinsats då kvinnan anträffades välbehållen av patrull från Polisen Nacka som varit delaktig i sökandet tidigare.
Vi vill tacka alla som hjälpte oss att sprida vårt förra, numer raderade inlägg så fort! Vi var många som kunde andas ut och som känner att vi kan gå i säng lite lättare nu när kvinnan är anträffad.
/Andreas, gruppchef/yttre befäl.

 

Redaktionen
2017-10-01 kl 16:30
redaktion@skarpnacksnyheter.se